عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت

رمضان شریف: مهاجرت گسترده صهیونیست‌ها نشانه تغییر شرایط به سود فلسطین است

رمضان شریف: مهاجرت گسترده صهیونیست‌ها نشانه تغییر شرایط به سود فلسطین است  رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت انتفاضه و قدس، با اشاره به مهاجرت گسترده صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی و افزایش موج حمایت جهانی از آرمان فلسطین گفت: شرایط به سود ملت فلسطین در حال تغییر است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 14
کد خبر: ۲۸۹۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، رمضان شریف رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت انتفاضه و قدس، در جلسه ستاد گرامیداشت سالگرد طوفان الاقصی، طی سخنانی با اشاره به روند رو به رشد بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین خود، اظهار داشت: امروز آهنگ بازگشت آوارگان فلسطین به سرزمین‌شان در حال افزایش است و همزمان، آمار مهاجرت بدون بازگشت صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی رو به فزونی گذاشته است.

به گفته رمضان شریف، بر اساس آمارهای رسمی که خود رژیم صهیونیستی منتشر کرده، از ابتدای عملیات طوفان الاقصی تاکنون نزدیک به دو میلیون صهیونیست سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند که بخش قابل توجهی از آنان دیگر قصد بازگشت ندارند.

وی تغییرات جمعیتی در سرزمین‌های اشغالی را به نفع فلسطینی‌ها دانست و افزود: بررسی آمار و ارقام نشان می‌دهد شرایط به سود ملت فلسطین در حال تغییر است. همچنین موج حمایت افکار عمومی جهانی از آرمان فلسطین به مراتب پررنگ‌تر از قبل از عملیات طوفان الاقصی شده و این امر امید به آینده و پیروزی ملت فلسطین را افزایش داده است.

شریف  تأکید کرد: به محض آنکه صهیونیست‌ها علیه کشور ما یا ملت عزیز ایران دست از پا خطا کنند، پاسخ سخت و کوبنده‌ای دریافت خواهند کرد؛ همان‌گونه که در جریان جنگ تحمیلی 12 روزه، آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها شاهد اقتدار و توانمندی جمهوری اسلامی ایران بودند.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت انتفاضه و قدس با اشاره به راهبردهای امام خمینی(ره) و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در حمایت از مردم فلسطین تصریح کرد: ما بارها اعلام کرده‌ایم و در عمل نیز ثابت کرده‌ایم که در دفاع از سرزمین و منافع ملی خود منتظر کمک دیگران نمی‌مانیم و با تکیه بر توان داخلی مصمم هستیم از کشورمان در برابر اقدامات دشمنان دفاع کنیم.

وی در عین حال حمایت از جریان مقاومت را یک وظیفه انسانی، اسلامی، شرعی و دینی دانست و گفت: امروز حمایت از مجاهدان فلسطینی که در میدان نبرد حضور دارند و با رژیم صهیونیستی مبارزه می‌کنند، یک تکلیف اساسی برای همه ماست و جمهوری اسلامی ایران در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد./تسنیم

کلمات کلیدی: فلسطین
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار